Eladás Épület, Jaureguiberry, Canelones, Uruguay, Calle Berna

Eladás - Cod. 38574

  • Tipus: Épület
  • Terület: 2210 m²
  • Szobák száma: 18
  • Emelet: 1

Ez az 5 ½ Zr. Emelet / családi ház új (2010-ben épült), és környezetbarát, kettős látványos falazattal és köztes szigeteléssel, padlófűtéssel és naprendszerrel a saját vízmelegítéshez, két különálló, tágas fürdőszobával, mosdóval, zuhanyzóval, A fűtött törülközőtartó és a zuzügl fürdőszobával. Fürdőkád, minden burkolat gránit.

További információ a Casa Picaflor hivatalos honlapján!
A konyha nyitott az étkező és a nappali számára, modern és nagyon tágas és funkcionális. Gáztűzhely, mosógép, mosógép és gránitfedél és reggeliző bár integrált. Természetesen az internet és a műholdas TV. A kiterjesztésben, közvetlen hozzáféréssel a házhoz, van egy garázs, egy jármű helyisége is, egy 400 literes vízmelegítővel és a fűtési szerelvényekkel. Minden szoba világos, napsütötte és alumínium ablakokkal van felszerelve. A ház minden szobája kerámia lapokkal van burkolva. A terasz fedett és beépített grillezővel (Parrilla) van felszerelve. A szálláshelyen van egy kőműves kültéri zuhany (hideg és meleg víz), kerti öntözőrendszer és műhely, amely egy modern vízszivattyúrendszerrel van integrálva, amely lehetővé teszi a saját ivóvízük és két 2000 literes víztartály előmozdítását és függetlenségét. A ház magas életminőséggel rendelkezik!

3 családi ház (2009-ben épült), épület stílusú bungaló, mindegyikben 2 kétágyas hálószoba és 2 fürdőszoba WC-vel, mosdóval, zuhanyzóval, gránitfedéllel, teljesen felszerelt nappali-konyha gránit borítással, műholdas TV, internet-kapcsolat. A 3 ikerház ugyanazon a szálláshelyen helyezkedik el, mint a főház, de külön-külön bekerítettek, és a főépület rövid távolságra található. A parasztház 140 m2 alapterületű, duplafalú falazó, köztes szigeteléssel és alumínium szerelvényekkel. Részben dupla üvegezéssel. Közvetlen hozzáférés a kerthez (öntözőrendszerrel) Grillezővel ellátott terasz, A bungalók teljesen berendezettek. Emellett a rendszer saját vízcsatlakozással rendelkezik (ivóvíz). A bungalók speciálisan lakottak lehetnek, vagy népszerű bérleti ingatlanként jó éves hozamot kaphatnak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB